Movie Play, Script Writing Community

Movie Play is simple to understand: you can create a page for a movie script and then the internet community can write things to that script.

Start directly: You have an idea for a movie: To create a community page for your movie idea write a "working title" for your script into the search field, then search, a page will tell you that the page you searched does not exist of course, then click create page, read the text that appears. enter your idea and don't forget to save.

Movie Play is script writing on movie scripts where everybody can write something. By submitting an idea you admit that everybody can use it in every form. You are welcome as an author: Click Edit in the top right corner of any script and contribute your ideas. If you want to work more with this site read: How to use Movie Play. Keep copies of what you write also on your computer.

The Page:

Scriptwriting Community, Movie Play Home

All Scripts

How to use Movie Play

How to write a movie script

After saving whatever you wrote you will be asked to type "go" into a text field as a captcha and then save again. You give your ideas completely to the scriptwriters community here. In turn: Every script idea you see on this page is yours to use in any way and also sell the product you make from it.

This site uses cookies to work. With using this site you agree to the use of those cookies.

Hjemmearbejdsplads Arkiv

From Movie Play
Jump to: navigation, search

Avs – dette er min akilleshæl og noget jeg konstant øver mig på. Jeg er ikke særlig god til at lave absolut intet eller til fx at spise min frokost uden at gøre andet end det og nyde det. Så mit kompromis er en god bog + frokost. Det er min daglige pause i løbet af dagen.

Jeg studerer og her er der også mange studie- og eksamensdage hjemme, hvor disse tips passer rigtig godt. Jeg tænker, om du ville lave en guide til frysemad? når til en eksamensperiode eller nu hvor der er studiestart, kan man nemt blive overrumplet over at skulle tænke på aftensmad hver dag. Indtil videre har jeg kun fundet på at fryse boller i karry og minipizzaer (din opskrift ganget op, virkelig god og nem!). Jeg er dog også allergisk over for tomat, så jeg skal tænke i andet end lasagne-kødsauce-baner ;)

Jeg er altså lidt økonomisk med min tid og ynder virkelig at bruge den rigtigt. Jeg har også et ønske om at jeg ikke skal have mere travlt end hvad godt er.

En jeg nyder og ser frem til. Om sommeren spiser og læser jeg gerne i haven og nipper derefter lidt ukrudt og visne blomster, inden jeg arbejder videre. 6) NYD at der er frihed til lige at sætte en vask over og gøre aftensmaden klar, men lad det ikke tage overhånd! Jeg sætter gerne en vask over i løbet af dagen og når jeg alligevel laver frokost til mig selv, så forbereder jeg måske også lige et par ting til aftensmaden samtidig.

Tak for rigtig gode tips! Mange tak for at du dele ud af dine erfaringer! Tusind tak, det er dejligt at mine små inputs kan bruges og inspirere :)

Det sted skal være et andet sted end der hvor man spiser, sover eller ser tv. Det kan være nok at sidde på den anden side af spisebordet. Bare man skifter plads, så man også holder fri af og til.

Jeg føler på den måde aldrig, at jeg mangler kollegaer. så er alt det sociale online et tilvalg for mig, og ikke en forstyrrelse.

Billederne her er i øvrigt fra en skøn arbejdsdag i Can Tho i Vietnam, kunne da godt lige bruge sådan en dag i varmen, med iskaffe og en frisk kold kokosnød igen Tak for en altid inspirerende blog. Hvis man nu ikke har et kontor, som f.eks. mange studerende ikke har, så kan det være en god ide at have et bestemt sted at sidde når man arbejder.

Det er dejligt at høre! Og ja, det er altså et fjollet holdning jeg har haft omkring effektivt arbejde og skærm. Det tager lidt tid og fokus at gøre op med den slags – og jeg er så meget med på din sætning med at holde fokus uden at stresse :)

Så konkurrerer jeg mod tiden og når jeg har nået tre af sådanne opgaver på dagens to do liste, så er der kaffepause, boglæsning 2 kapitler og et stykke mørk chokolade og mandler. Jubii, og et klap på skulderen. 10) Vær glad, sæt pris på roen og nyd også gerne det sociale fra hjemmearbejdspladsen.

Hvor er jeg vild med den her liste. Man kan hurtigt stille ret fjollede krav til sig selv, når det i virkeligheden handler om at holde fokus og få lavet ting uden at stresse.

Men sådan en kontordag, kan hurtigt få ben at gå på, hvis man suser rundt og gør rent, vasker tøj, støvsuger, rydder op osv. Så mit mantra er at tage en lille smule af det der ikke tager for lang tid og bare lade resten vente til senere 7) Nej tak til private aftaler, kaffemøder og andet socialt hygge

Jeg synes det er mega lækkert at kunne klemme et par praktiske ting ind i løbet af dagen. Det nyder jeg virkelig når familien er samlet senere på dagen.

Så derfor bruger jeg sjældent min tid der er sat af til kontortid på kaffemøder, hyggesnak i telefonen og den slags. Det er jo rare ting og smadderhyggeligt! Men det kan hurtigt tage overhånd og jeg planlægger derfor de ting ind, som jeg rigtig gerne vil og som betyder noget for mig, og takker pænt nej tak til det der ikke gør.

Det gjorde jeg allerede for nogle år siden, og hvilken ro det gav! Ingen blinken, lyd eller beskeder fra facebook, intagram, https://www.liveinternet.ru/users/kjer_coates/post473899844 twitter, nye sms´er eller e-mails. Kun en ringelyd, så fx børnehaven, eller nu skolen, kan få fat på mig hvis det er vigtigt.

Det med pauser er svært, når jeg indimellem kommer i et rigtig godt flow, så kan jeg sidde nonstop i 3-4 timer, hvor det bare kører derudaf og jeg er super effektiv. Men andre gange er det med korte effektive intervaller og behov for flere små pauser. Det skifter lidt fra dag til dag for mig. Og godt tip, det med bare at sætte sig i en anden side af bordet end der hvor man normalt spiser eller sidder. Det er virkelig nogle gange de små ting der gør at man der føler sig mere effektiv og ‘på arbejde’

På den måde holder jeg min mailindbakke i bund, frisk, clean og opdateret. Jeg har overblikket over alle mails der kræver respons og indbakken vokser mig ikke over hovedet. 5) Hold pauser i løbet af dagen

Åh, det var lige sådan et indlæg, jeg trængte til at læse. Kender også godt de dage også ;) Det virkede overraskende fint, jeg blev ikke sur på mig og dagen efter var jeg faktisk mere effektiv end ellers :)

Og pauser må man ikke undervurdere. Lidt blog hygge læsning er altså også en dejlig pause :)

På computeren har jeg også slået diverse pop-up beskeder fra, så som nye mails osv. 4) E-mail og indbakken

Hvor dejligt at det kan bruges :) Og det var da en super god ide – jeg skriver det lige på to do listen og så kommer der snart inspiration til frysemad / meget, meget nem aftensmad. Nu har jeg snart arbejdet hjemmefra i halvandet år, og det fungerer bare så fint med vores familieliv. Det er desværre nok slut til oktober, i hvert fald på fuld tid og forhåbentlig bare i en kort periode.

Det her er min redning på dage, hvor energien er lav og hvor motivationen ikke er i top. Denne hjemmebryggede slavepisker / bolchepædagogik virker bare skørt godt på de dage. Jeg beslutter hvad der skal laves den dag, og så tager jeg ellers opgaverne en for en, mens jeg sætter et ur til at ringe, når den opgave senest skal være færdig. Det kan fx være at jeg skal nå billederedigering på 20 minutter, inden uret ringer.